Menu Trybunalska City Pub – restauracji w Lublinie, z mega zdjęciami otoczenia
Strona z menu Trybunalska City Pub nawiązuje do projektu Foto-hotel.pl, jakiego celem jest wzbogacenie wizerunku restauracji, pubów, kawiarni i hoteli w Lublinie. Menu restauracji Trybunalska jest oparte na kuchni międzynarodowej, dzięki czemu tutejsze dania są urozmaicone.
Dlaczego prezentujemy menu restauracji Trybunalska City Pub
Restauracja Trybunalska City Pub wypracowała sobie znakomitą markę i to nie tylko wśród lublininian. Jest bowiem wielokrotnie odwiedzana przez gości przyjeżdżających do Lublina. Trybunalska słynie zarówno z dobrej kuchni, jak i doskonałej kawy i wykwintnych ciast wypiekanych w tutejszej cukierni. Jest to wystarczający powód do wyróżnienia kulinarnego menu na naszym portalu, ale Trybunalska City Pub ma jeszcze inny, wielki atut. Otóż, tym walorem jest znakomita lokalizacja w samym sercu Starego Miasta, w kamienicy Rynek 4, co widać na załączonych zdjęciach autorstwa Foto-hotel.pl. Aby było jeszcze ciekawiej, galeria menu Trybunalskiej została wzbogacona o zdjęcia otoczenia architektonicznego i pobliskich atrakcji turystycznych.
Menu restauracji Trybunalska City Pub
Przejrzyj błyskawiczne menu restauracji Trybunalska City Pub i wybierz coś wykwintnego z międzynarodowej kuchni.
PRZEKĄSKI
- Krążki cebulowe z czosnkowym sosem;
- Skrzydełka z kurczaka w glazurze z chilli;
- Dirty fries z sosem gravy, boczkiem, serem, szczypiorkiem i chilli;
- Frytki z keczupem;
DESKI
- Deska piwna z krążkami z cebuli, ze skrzydełkami w glazurze z chilli, bułeczkami bao, kapustą z orzechami, szarpaną wieprzowiną i frytkami;
- Deska włoska ze spinatą, salami Napoli, szynką parmeńską, grana padano, mozzarellą, provolone, balsamico, grissini i pomidorkami koktajlowymi;
PRZYSTAWKI
- Tatar wołowy z jajem przepiórczym piklami oliwą lubczykową, anchois i pieczywem;
- Śledź na grzance z pastą z buraka, jajkiem, szalotką i kwaśną śmietaną;
- Domowe grissini – paluszki chlebowe własnego wypieku, z tapenadą z oliwek kalamata i rukolą
- Zestaw pochlebek: z żurawiną, czerwoną cebulą i camembert; z kimchi i pastarmi wołowym oraz z avocado i salsą z pomidorków;
- Pieczony camembert, z chutney z żurawiny i winogron, pomidorkami i oliwą EV
ZUPY
- Rosół wołowo-drobiowy z domowym makaronem i świeżymi ziołami;
- Zupa cebulowa z grzankami z serem;
- Żurek na zakwasie – z jakiem i białą kiełbasą;
- Zupa pomidorowa z makaronem domowym;
- Flaczki grzybowe;
DANIA GŁÓWNE
- Kotlet schabowy z bigosem z boczkiem i puree ziemniaczanym;
- Grzybowe Bourguignon z marchewką, grzybami, winem, puree ziemniaczanym i natką pietruszki;
- Pierś z kurczaka z risotto, puree dyniowym i prażonymi migdałami;
- Dorsz z domowymi frytkami, sosem tatarskim i tłuczonym groszkiem z masłem;
- Golonka confi, z pieczonymi ziemniakami, kapustą zasmażaną z grzybami i ziołami;
- Eskalopki cielęce z kluskami śląskimi, buraczkami zasmażanymi i pieczeniowym sosem;
- Beef Burger z boczkiem, serem cheddar, karmelizowaną cebulą, piklami i mayo;
- Smash Burger z wołowiną, serem cheddar, pomidorem, cebulą czerwoną, i sosem mayo-jalapeno;
- Chicken Burger z kimchi, szczypiorem i sosem miodowym z chilli;
- Zestaw Burger + Frytki i domowy coleslaw;
DANIA DLA DZIECI
- Rosół lub zupa pomidorowa z makaronem domowym;
- Spaghetti z pomidorowym sosem;
- Fileciki z dorsza lub z kurczaka z mizerią i frytkami;
DANIA REGIONALNE
- Forszmak z kiełbasą, łopatką wieprzową, kiszonym ogórkiem, papryką i pieczarkami;
- Pierogi z serem i ziemniakami, skwarkami z cebulą, śmietaną i koperkiem;
- Pierogi z kaczką, z sosem grzybowym;
SAŁATKI
- Sałatka BLT z piersią z kurczaka, boczkiem, sałatą rzymską, jajkiem, grana padano, pomidorem i sosem a’la cezar;
- Sałatka z kozim serem, dynią pieczoną, granatem, orzechami włoskimi, miksem sałat i malinowym balsamico;
MAKARONY
- Gnocchi – ze szpinakiem, grzybami, parmezanem, sosem śmietankowym i oliwą truflową;
- Ravioli z ricottą, szpinakiem i pomidorami smażonymi na maśle czosnkowym;
- Spaghetti z krewetkami, pomidorami, masłem, czosnkiem, chilli i natką pietruszki;
ŚNIADANIA
- Po lubelsku, z cebularzem zapiekanym z pomidorem, serem burszyn, grzybami i jajkiem sadzonym;
- Po angielsku, z kiełbaskami, kaszanką, boczkiem, smażonymi grzybami z cebulą, fasolką w sosie, pomidorkami pieczonymi, sadzonymi jajkami i pieczywem własnego wypieku;
- Jajecznica z trzech jaj lub jajka sadzone, z pieczywem własnego wypieku, masłem i warzywami;
- Bajgiel z awokado, pomidorami z czosnkiem i jajkiem w koszulce;
- Bajgiel BLT z boczkiem wędzonym, sałatą, pomidorem, majonezem i jajkiem sadzonym;
- Bajgiel SBB z wędzonym łososiem, rukolą, ogórkiem, serkiem z kaparami i cytryną;
- Tost francuski – z chałki, z gruszką w syropie, kwaśną śmietaną i cynamonem;
- Śniadanie trybunalskie, z jajecznicy z trzech jaj, warzyw, masła, pieczywa własnego wypieku i pastą – z trzech do wyboru;
- Płatki z mlekiem – dla dzieci;
- Cebularz zapiekany z jajkiem sadzonym, serem bursztyn, pomidorem i grzybami;
- Chałka własnego wypieku;
PIZZA
- Pizza Calabra z mozzarellą fior di latte, karczochami, oliwkami, czosnkiem, półsuszonymi pomidorami Calabra i pomidorowym sosem
- Pizza Prosciutto z mozzarellą, fior di latte, rulkolą, prosciutto crudo, pomidorkami koktajlowymi, grana padano, oliwą i pomidorowym sosem;
- Pizza Marinara z bazylią, oliwą, czosnkiem i pomidorowym sosem;
- Pizza Salami z mozzarellą fior di latte, salami Napoli, oliwkami i oliwą, pomidorowym sosem;
- Pizza Pollo, z mozzarellą fior di latte, kurczakiem, szpinakiem, półsuszonymi pomidorami Calabra i pomidorowym sosem;
- Pizza Margherita z mozzarellą fior di latte, grana padano, bazylią, oliwą i pomidorowym sosem;
- Pizza Lubelska z mozzarellą fior di latte, cebulą karmelizowaną, makiem, serem bursztyn i pomidorowym sosem;
- Pizza Capriciosa z mozzarellą fior di latte, szynką cotto, karczochami, oliwkami, pieczarkami i pomidorowym sosem;
- Pizza Pepperoni z mozzarellą fior di latte, cebulą czerwoną, jalapeno, spianata piccante i pomidorowym sosem;
- Pizza Patata, z mozzarellą fior di latte, pravolą, szynką cotto, ziemniakami pieczonymi z czosnkiem, rozmarynem i białym sosem;
- Pizza Carbonara, z mozzarellą fior di latte, pancettą, żółtkiem, pecorino romano, pieprzem młotkowanym i białym sosem;
- Pizza Funghi, z mozzarellą fior di latte, ricottą, rozmarynem, pieczarkami, grana padano i białym sosem;
DESERY
- Tarty i ciasta, codziennie wypiekane na miejscu
- Deser owocowy z lodami waniliowymi, truskawkowymi, owocami, bitą śmietaną i sosem malinowym
- Deser brownie z lodami waniliowymi i czekoladowymi z solonym karmelem, bitą śmietaną i posypką czekoladową;
- Kinder Bueno Freak Shake; krem z orzechów laskowych, z czekoladą, mlekiem, lodami waniliowymi, bitą śmietaną i polewą czekoladową;
- Very strawberry milkshake z truskawkami, mlekiem lodami truskawkowymi i truskawkami liofilizowanymi;
- Guava vegan smoothie; guava, jabłko, truskawki, czerwona porzeczka i mięta;